Zaterdag SteDoCo thuis!

De BVV speelt zaterdag 30 april a.s. om 14.30 uur thuis tegen Stedoco in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Meeus Verzekeringen, Hypotheken, Pensioenen. De Tweede Divisie is binnen handbereik en uw steun is altijd gewenst op De Bongerd.

Na de prachtige jubileum editie gaat de BVV haar best weer doen voor een sprankelende presentatiegids om hopelijk de Tweede Divisie mee tegemoet te treden. Zonder uw hulp gaat het niet en wij rekenen ook dit jaar weer op uw support. Een full colour kwart pagina (staand A4) is euro 225,00; een halve pagina bedraagt euro 450,00 en een hele pagina is euro 875,00 ex BTW. Wij verheugen ons op uw positieve reactie “in reply”.

Donderdagavond 26 mei 2016 is het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi. Zoals altijd speelt u 7 tegen 7 op een half veld en geldt het bovenvermelde motto nog steeds. De BBQ zal niet ontbreken en in de kantine sluiten we de sportieve avond feestelijk af. U kunt nu reeds inschrijven via de site en graag de sterkte van uw team vermelden (prestatief of recreatief).

Tot zaterdag.