Scheveningen uit, Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi & maker mooiste goal zoekt job!

De BVV speelt zaterdag 7 mei a.s. om 14.30 uur uit tegen Scheveningen in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Handelsonderneming Versluis B.V. De Tweede Divisie is een feit na de overwinning op SteDoCo en bij deze onze felicitaties aan de ploeg.

Na de prachtige jubileum editie gaat de BVV haar best weer doen voor een sprankelende presentatiegids om hopelijk de Tweede Divisie mee tegemoet te treden. Zonder uw hulp gaat het niet en wij rekenen ook dit jaar weer op uw support. Een full colour kwart pagina (staand A4) is euro 225,00; een halve pagina bedraagt euro 450,00 en een hele pagina is euro 875,00 ex BTW. Wij verheugen ons op uw positieve reactie “in reply”.

De maker van de mooiste goal van het seizoen, de goal vanaf de middellijn tegen SHO die via TV en social media de hele wereld over ging, Bart Fiegel zoekt een job. Bart is breed inzetbaar onder andere op commercieel vlak, heeft een brede talenkennis en is uitermate handig met IT. Zoekt u een sportief talent? Reageer even per omgaande.

Donderdagavond 26 mei 2016 is het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi. Zoals altijd speelt u 7 tegen 7 op een half veld en geldt het bovenvermelde motto nog steeds. De BBQ zal niet ontbreken en in de kantine sluiten we de sportieve avond feestelijk af. De teller staat op 50 teams en u kunt nog inschrijven via de site en graag de sterkte van uw team vermelden (prestatief of recreatief).

Tot zaterdag.