RVVH thuis, relatiemiddag Hoek & Blok, uw Businesspassen en het Rabobank Voetbaltoernooi!

De BVV speelt zaterdag 14 mei a.s. om 14.30 uur haar laatste Topklasse wedstrijd thuis tegen RVVH in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo. De Tweede Divisie is een feit en naast de reeds bekende Topklassers treft Barendrecht volgend seizoen Jong Sparta, Jong AZ, Jong Vitesse en Jong FC Twente. Zoals u van ons gewend bent staat het Businesshome barteam weer voor u klaar en zal Adrie Poldervaart terugblikken op zijn eerste seizoen. Uw Businesspassen hebben overigens een doorlopende geldigheid dus ook voor het volgende seizoen, gooi uw passen dus niet weg!

Na de prachtige jubileum editie gaat de BVV haar best weer doen voor een sprankelende presentatiegids om de Tweede Divisie mee tegemoet te treden. Zonder uw hulp gaat het niet en wij rekenen ook dit jaar weer op uw support. Een full colour kwart pagina (staand A4) is euro 225,00; een halve pagina bedraagt euro 450,00 en een hele pagina is euro 875,00 ex BTW. Wij verheugen ons op uw positieve reactie “in reply”.

Donderdagmiddag 19 mei a.s. houdt Hoek & Blok Accountants haar relatiemiddag bij Van der Valk Ridderkerk met de rampondernemer Frank Krake als spreker. Opgeven kan nog via www.hoekenblok.nl.

Donderdagavond 26 mei 2016 is het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi. Zoals altijd speelt u 7 tegen 7 op een half veld en geldt het bovenvermelde motto nog steeds. De BBQ zal niet ontbreken en in de kantine sluiten we de sportieve avond feestelijk af. De teller staat op 55 teams en u kunt nog inschrijven tot en met 18 mei a.s. via de site en graag de sterkte van uw team vermelden (prestatief of recreatief).

Tot zaterdag.