IJsselmeervogels thuis, de komende events en een leuke CV!

IJsselmeervogels-Barendrecht1

Barendrecht speelt zaterdag 28 november a.s. om 14.30 uur thuis tegen IJsselmeervogels in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor VS Schoonmaak. Het belooft een leuke pot te worden want na een lastige periode wisten de Roden vorige week de altijd beladen derby tegen de Blauwen afgetekend te winnen. U bent als vanouds welkom in het Businesshome voor een hapje en een drankje en de trainersanalyse.

A-selectie speler Bart Fiegel wiens prachtige goal tegen SHO de gehele wereld over ging, zoekt een nieuwe uitdaging. Hij heeft veel commerciële ervaring en is uitermate handig met de computer. Heeft u die uitdaging voor hem, zijn CV is per omgaande opvraagbaar.

Businessclublid Display4All gaat u benaderen voor adverteren op de BVV TV schermen en De Bondt Publishing gaat weer adverteerders werven voor het nieuwe BVV Magazine wat in februari uitkomt. Voor alle duidelijkheid, de revenuen zijn grotendeels voor de initiatiefnemers waarbij de BVV de initiatieven waardeert.

Met veel plezier nodigen Koers Bouw en Installatie, RE/MAX Makelaarsgroep, Finalliance Financial Life Planners en Notariskantoor Bijdorp Barendrecht u uit voor de “steengoede borrel” van vanmiddag. Met deze borrel denken zij het nuttige met het aangename te kunnen combineren door mensen en bedrijven uit de regio Rijnmond de gelegenheid te bieden om op een informele wijze contact met elkaar te kunnen laten maken. Graag verwelkomen zij u als onze gast vanaf 17.00 uur in Eetcafé Het Dorpshuis aan het Dorpsplein 1 te Heerjansdam.

Voor het BVV Christmas Charity event op maandag 7 december a.s. zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, aanmelden kan via onze site als ook voor de Spek & Bonen borrel bij Captain’s Cabin op woensdag 9 december a.s.

Tot vanmiddag en/of zaterdag!