IKEA ontbijt, Noordwijk uit KNVB Beker & BMW Driving Event!

Barendrecht speelt zaterdag 21 november a.s. in de districts KNVB Beker om 14.30 uur uit tegen Noordwijkin de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Handelsonderneming Versluis B.V. De BVV heeft niet al te lang geleden het bekersucces al eens geproefd en op herhaling gaan is zeker de wens. Na het visje aan de boulevard zien wij u graag als supporter in Noordwijk.

Donderdag 19 november a.s. bent u van harte welkom bij het IKEA ontbijt. Wij verwachten u om 07.15 uur bij de hoofdingang waar collega Richard Poulisse (06-20366730) u ontvangt en naar de personeelsingang begeleidt. Er zijn nog enkele plaatsen, graag even opgeven via onze site www.bcbvv.nl.

Ons Businessclublid BMW Jer. de Fonkert nodigt u vrijdagmiddag a.s. uit om te gaan test rijden in diverse sportmodellen. Na een smakelijke lunch om 13.00 uur kunt u tot 16.00 uur vrij uit in prachtige wagens het gaspedaal indrukken. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, bij interesse graag snel reageren naar Marcel Moerkerken: marcelmoerkerken@jerdefonkert.nl. U kunt een relatie en/of collega meenemen.

Met veel plezier nodigen Koers Bouw en Installatie, RE/MAX Makelaarsgroep, Finalliance Financial Life Planners en Notariskantoor Bijdorp Barendrecht u hierbij uit voor een “steengoede borrel”. Met deze borrel denken zij het nuttige met het aangename te kunnen combineren door mensen en bedrijven uit de regio Rijnmond de gelegenheid te bieden om op een informele wijze contact met elkaar te kunnen laten maken. Graag verwelkomen zij u als onze gast op donderdag 26 november a.s. vanaf 17.00 uur in Eetcaf√© Het Dorpshuis aan het Dorpsplein 1 te Heerjansdam. Aanmelden kan bij Jan Hein Schilderman: jhschilderman@remax-mg.nl.

Voor het BVV Christmas Charity event op maandag 7 december a.s. zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, aanmelden kan via onze site als ook voor de Spek & Bonen borrel bij Captain’s Cabin op woensdag 9 december a.s.

Tot slot, de BVV Klaverjassers smachten naar nieuwe stok kaarten. Heeft u speelkaarten met of zonder uw bedrijfslogo; deze zijn goed bruikbaar!

Tot donderdag en/of zaterdag!