ONS Boso Sneek uit & de Steengoede Borrel!

Barendrecht speelt zaterdag 14 november a.s. om 15.00 uur uit tegen ONS Boso Sneek in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Handelsonderneming Versluis B.V. Na het bizarre verlies in de slotfase tegen FC Lisse zou een overwinning weer welkom zijn in de race om een Top klassering.

Donderdag 19 november a.s. organiseert IKEA Barendrecht het Business BVV Ontbijt. Het is een prachtige gelegenheid om bij deze multinational en heuse Barendrecht onderneming een kijkje achter de schermen te nemen en tijdens een smakelijk ontbijt uw collega Businessclubleden weer te spreken. Klik op deze link en schrijf u in: https://bcbvv.nl/agenda/.

Met veel plezier nodigen Koers Bouw en Installatie, RE/MAX Makelaarsgroep, Finalliance Financial Life Planners en Notariskantoor Bijdorp Barendrecht u hierbij uit voor een “steengoede borrel”. Met deze borrel denken zij het nuttige met het aangename te kunnen combineren door mensen en bedrijven uit de regio Rijnmond de gelegenheid te bieden om op een informele wijze contact met elkaar te kunnen laten maken. Graag verwelkomen zij u als onze gast op donderdag 26 november a.s. vanaf 17.00 uur in Eetcaf√© Het Dorpshuis aan het Dorpsplein 1 te Heerjansdam. Aanmelden kan bij Jan Hein Schilderman: jhschilderman@remax-mg.nl.

Voor het BVV Christmas Charity event op maandag 7 december a.s. zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, aanmelden kan via onze site als ook voor de Spek & Bonen borrel bij Captain’s Cabin op woensdag 9 december a.s.

Tot zaterdag.