BVV Boterletters, FC Lisse thuis en de komende events!

Na de prettige overwinning bij “angstgegner” GVVV speelt Barendrecht zaterdag 7 november a.s. om 14.30 uur thuis tegen FC Lisse in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Bondt. U bent welkom in het Businesshome voor een hapje en een drankje en de analyse van onze trainer.

Ook dit jaar schakelt Sinterklaas met zijn “geblakerde” Pieten uw hulp in. Traditioneel wil hij alle hardwerkende BVV vrijwilligers een hart onder de riem steken en als dank een smakelijke door Uljee op ambachtelijke wijze gemaakte boterletter trakteren. Ook in Spanje is de crisis nog voelbaar en hij vraagt u om een bijdrage van euro 80,00 om dit gebaar mogelijk te maken. Doet u weer mee? Graag uw positieve reactie per omgaande en uw logo verschijnt ook op de letterdoos.

Tot slot, donderdag 19 november a.s. organiseert IKEA Barendrecht het Business Ontbijt en woensdag 9 december 2015 is de Spek & Bonen borrel met een heus Captain’s Dinner bij Businessclublid Captain’s Cabin. Voor deze activiteiten graag uw aanwezigheid melden via de Businessclub site en vergeet uw gegevens niet aan te passen en uw bedrijfslogo te uploaden. Vergeet ook de BVV Christmas Charity avond niet van maandag 7 december a.s. en uit het geruchtencircuit horen wij dat enkele Businessclubleden op donderdag 26 november a.s. weer een Steengoede Vastgoedborrel organiseren.