Abbenbroek en GVVV uit & de BVV Boterletteractie voor de vrijwilligers!

Morgen, dinsdagavond 27 oktober a.s. speelt Barendrecht om 20.00 uur uit in de 1e ronde van de Voetbal Rijnmond Cup tegen VV Abbenbroek in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Handelsonderneming Versluis B.V. Zaterdag 31 oktober a.s. wacht de lastige uitwedstrijd tegen de ploeg van John de Wolf namelijk GVVV. Deze wedstrijd spelen wij in de shirts van de hoofdsponsor en wedstrijd shirtsponsor Meeus Verzekeringen / Hypotheken / Pensioenen.

Ook dit jaar schakelt Sinterklaas met zijn “geblakerde” Pieten uw hulp in. Traditioneel wil hij alle hardwerkende BVV vrijwilligers een hart onder de riem steken en als dank een smakelijke door Uljee op ambachtelijke wijze gemaakte boterletter trakteren. Ook in Spanje is de crisis nog voelbaar en hij vraagt u om een bijdrage van euro 80,00 om dit gebaar mogelijk te maken. Doet u weer mee? Graag uw positieve reactie per omgaande en uw logo verschijnt ook op de letterdoos.

Tot slot, donderdag 19 november a.s. organiseert IKEA Barendrecht het Business Ontbijt en woensdag 9 december 2015 is de Spek & Bonen borrel met een heus Captain’s Dinner bij Businessclublid Captain’s Cabin. Voor deze activiteiten graag uw aanwezigheid melden via de Businessclub site en vergeet uw gegevens niet aan te passen en uw bedrijfslogo te uploaden. Vergeet ook de BVV Christmas Charity avond niet van maandag 7 december a.s.

Tot morgen en/of zaterdag.