BVV’s Christmas Charity Event!

Op maandag 7 december a.s. organiseert BVV Barendrecht een feestavond in een in kerstsfeer gehuld restaurant Diggels. De avond start 19.00 uur waar u wordt ontvangen met een bruisend aperitiefje en verder wordt verwend met homemade fingerfood en een walking diner met verse seizoens producten. Tijdens deze charity happening zal ons oud-eerste elftal speler Cees van der Meer unieke items veilen met als doel een geldbedrag op te halen voor verschillende doelen binnen onze mooie voetbalvereniging. De ras Feyenoorders Mario Been en Pim Blokland zullen op deze avond hun licht over het Nederlandse voetbal en over Feyenoord laten schijnen.

Enkele te veilen tems zijn: * een cruise naar de Noorse fjorden * een rondvlucht boven Rotterdam * een week wintersport chalet in Oostenrijk en een rondje golf met Pim Blokland op The Dutch, volgend jaar het decor voor het KLM-open.

Tijdens deze avond zullen ook verschillende andere bekende gasten aanwezig zijn uit de voetbalwereld en zal de avond onder begeleiding van ras artiest Ed Peters tot een waar kerstfeest worden gemaakt. Helaas is de ruimte in Diggels beperkt en zijn de kaarten niet ongelimiteerd beschikbaar, dus wacht niet te lang want op = op. Kaarten voor dit event kosten slecht € 65,- per persoon, dit is inclusief 5 consumpties. Eigenaar Marcel Hakemulder van restaurant Diggels die onze vereniging ook een warm hart toedraagt stelt de opbrengst van deze avond beschikbaar voor de BVV en hij rekent ook op uw gulle biedingen op de diverse fraaie items.

U kunt zelf ook een uniek veiling item beschikbaar stellen, wij houden ons van harte aanbevolen. De dresscode is casual chic en natuurlijk is uw partner ook welkom.

Opgeven kan via de Businessclubsite www.bcbvv.nl/agenda en bij : Jan Bakker 06-53913749 , Aad Criellaard 06-51088059 , Martin Seltenrijch 06-53241132, Richard Poulisse 06-20366730 en Wim Vonk 06-51301583.

Alvast dank voor uw enthousiasme en tot ziens.