Event foto’s en Hellevoetsluis in de 2e ronde KNVB Beker!

Barendrecht speelt na de fraaie overwinning op koploper Kozakken Boys morgenavond, dinsdag 20 oktober a.s. in de 2e ronde van de Districts KNVB Beker om 20.00 uur thuis tegen Hellevoetsluis(2-1) in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Bondt. U bent in het Businesshome welkom voor een hapje en een drankje.

Kijk ook eens naar de diverse event foto’s op onze Businessclubsite en de andere rubrieken. De vernieuwde Businessclubsite voldoet nu aan onze basiswensen en wij staan open voor uw aanbevelingen en voor nu vragen wij u uw gegevens aan te vullen en uw logo, foto’s, vacatures e.d. toe te voegen. In al ons enthousiasme hebben wij al diverse logo’s ingevoegd, u kunt deze vervangen.

Bovenstaande exercitie kunt u als volgt uitvoeren: – ga naar www.bcbvv.nl > kijk bij de tab Leden welk emailadres voor u de Gebruikersnaam is > ga naar tab Gebruikers > Inloggen > klik op wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten > u ontvangt instructies voor het nieuwe wachtwoord en kunt vervolgens weer via de Gebruikers tab inloggen en uploaden. Het toevoegen van meer rubrieken kan met de CTRL en + toetsen.

Wij danken u alvast voor uw medewerking en vragen kunt u stellen aan uw accountmanager te vinden bij de tab Contact.

Succes en tot morgenavond.