Kozakken Boys thuis & de Den Otter sponsordeal!

Na een bewogen en BVV waardige week speelt Barendrecht zaterdag 17 oktober a.s. om 14.30 uur thuis tegen Kozakken Boys in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Den Otter Verhuizingen & Transport B.V. Als vanouds bent u welkom in het Businesshome voor een hapje en een drankje en de analyse van de trainer. Na de wedstrijd tekenen de mannen van Den Otter de verlengde BVV sponsordeal.

A-selectiespeler Max van Dijk zoekt een fulltime baan. Hij is afgestudeerd HBO-er Commerciële Economie. De commissie Commerciële Zaken van de BVV zal zeker een beroep op hem doen en hij rekent ook op u. Heeft u interesse; reageer even per omgaande.

Tot slot, donderdag 19 november a.s. organiseert IKEA Barendrecht het Business Ontbijt en woensdag 9 december 2015 is de Spek & Bonen borrel met een heus Captain’s Dinner bij Businessclublid Captain’s Cabin. Voor deze activiteiten graag uw aanwezigheid melden via de Businessclub site en vergeet uw gegevens niet aan te passen en uw bedrijfslogo te uploaden.