Morgen de BC derby tegen Heerjansdam en Smitshoek en zaterdag De Treffers thuis!

Na een 6 punten week speelt Barendrecht zaterdag 1 april a.s. om 18.00 uur thuis tegen De Treffers in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor De Bondt. Een wedstrijd dus in het heerlijke eerste april avondzonnetje. Het Businesshome en de buitenbar zijn geopend en in de kantine is er live muziek.

Morgenavond, woensdag 29 maart, binden de Businessclubleden de kicksen onder om de strijd aan te gaan met de Smitshoekse en Heerjansdamse ondernemers. Het Businesshome is vanaf 17.00 uur geopend en er ligt een broodje klaar voor de spelers. Om 18.00 uur trappen Heerjansdam en Smitshoek af en wij gaan 18.40 uur van start tegen Smitshoek. Rond 19.30 uur wacht de derby tegen nieuwkomer Heerjansdam. Om 20.30 uur is er voor de supporters en spelers een buffet, vindt de prijsuitreiking plaats en is er alle ruimte voor regionale B-2-B.

Op de Businessclub site www.bcbvv.nl staan onder het kopje Agenda alle onderstaande reeds geplande activiteiten; om verder te kunnen met de organisatie zien wij uw aanmeldingen graag al tegemoet. De supporters naar Frankfurt willen wij in de touringcar een Goodiebag uitreiken en ook uw ludieke promotie artikelen mogen in de “zak”. Bij interesse graag even uw belletje of mail.

Woensdagavond 29 maart 2017: derby tegen BC Smitshoek en Heerjansdam en buffet;

Donderdagochtend 30 maart 2017: ontbijt en presentatie over The Cloud bij pci Nederland in Barendrecht;

Vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017: bezoek aan de wedstrijd Eintracht Frankfurt-Werder Bremen;

Woensdag 19 april 2017: vanaf 17.00 uur inloopborrel in ons Businesshome;

Woensdagavond 24 mei 2017: Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi 7 tegen 7;

Donderdag 29 juni 2017: ALV in ons Businesshome en daarna bezoek aan de Hertog Jan brouwerij in Arcen Limburg;

Donderdag 24 augustus 2017; Businessclub golftoernooi op Rhoon;

Zaterdag 26 augustus 2017: ARPI Mosselwedstrijd.

1e elftal speler Donny Navajas heeft bijgetekend en zou graag bij u als BVV-er aan de slag gaan; hij heeft ervaring als verkoper / monteur op beveiligingsgebied.

Tot morgen en zaterdag.