Villex van harte en Eintracht Frankfurt uit!

Barendrecht reist zaterdag 8 april a.s. af naar Veldhoven om vanaf 18.00 uur te spelen tegen UNA (Uitspanning Na Arbeid) in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Nsecure . De Businessclub vertrekt vrijdagochtend uiterlijk om 07.15 uur al naar Duitsland voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt-WerderBremen. Hier geen voetbalschoenen Im Frage maar wandelschoenen om de Loreley te aanschouwen en die Altstadt van Frankfurt af te struinen. De echte liefhebbers houden overigens de schoenen aan want zondag a.s. is de Rotterdam Marathon.

Ons Businessclublid en BVV Stersponsor Villex bestaat deze week 12,5 jaar; bij deze onze felicitaties aan Rob Olivier en zijn team.

Op de Businessclub site www.bcbvv.nl staan onder het kopje Agenda alle onderstaande reeds geplande activiteiten; om verder te kunnen met de organisatie zien wij uw aanmeldingen graag al tegemoet.

Vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017: bezoek aan de wedstrijd Eintracht Frankfurt-Werder Bremen;

Woensdag 19 april 2017: vanaf 17.00 uur inloopborrel in ons Businesshome;

Woensdagavond 24 mei 2017: Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi 7 tegen 7;

Donderdag 29 juni 2017: ALV in ons Businesshome en daarna bezoek aan de Hertog Jan brouwerij in Arcen Limburg;

Donderdag 24 augustus 2017; Businessclub golftoernooi op Rhoon;

Zaterdag 26 augustus 2017: ARPI Mosselwedstrijd.

Toekomstig 1e elftal speler Burak Dogan zoekt een stageplaats in de accountancy hoek voor een BBI opleiding. Heeft u een mogelijkheid? Neem even contact met ons op.

Bij de laatste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip wil de Activiteitencommissie van de BVV vele pupillen met sponsorvlaggen een parade laten lopen; doet u ook mee, het inleveren van uw bedrijfsvlag kan bij één van onze bestuursleden.

Tot vrijdag en/of zaterdag.