Morgen inloopborrel en Jong Vitesse thuis met buffet van Schaap Timmer- en Onderhoudsbedrijf

Na een helaas puntloos Paasweekend speelt Barendrecht zaterdag 22 april a.s. om 14.30 uur thuis tegen Jong Vitesse in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Diggels. Schaap Timmer- en Onderhoudsbedrijf is wedstrijd buffetsponsor en nodigt u allen van harte uit in het Businesshome. Voor euro 350,00 ex BTW kunt u ook wedstrijd buffetsponsor zijn en draait uw bedrijfspromo tijdens deze wedstrijddag op de beide fraaie LED boardings. Interesse? Reageer even per omgaande.

Morgen, woensdag 19 april a.s., houden wij een inloopborrel in ons Businesshome, u bent welkom tussen 17.00 en 19.30 uur. Een mooi moment om weer eens bij te praten en voor de Eintracht Frankfurt gangers terug te kijken op een fantastische reis.

Op de Businessclub site www.bcbvv.nl staan onder het kopje Agenda alle onderstaande reeds geplande activiteiten; om verder te kunnen met de organisatie zien wij uw aanmeldingen graag al tegemoet.

Woensdag 19 april 2017: vanaf 17.00 uur inloopborrel in ons Businesshome;

Woensdagavond 24 mei 2017: Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi 7 tegen 7;

Donderdag 29 juni 2017: ALV in ons Businesshome en daarna bezoek aan de Hertog Jan brouwerij in Arcen Limburg;

Donderdag 24 augustus 2017; Businessclub golftoernooi op Rhoon;

Zaterdag 26 augustus 2017: ARPI Mosselwedstrijd.

Bij de laatste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip wil de Activiteitencommissie van de BVV vele pupillen met sponsorvlaggen een kampioensparade laten lopen; doet u ook mee, het inleveren van uw bedrijfsvlag en stok kan bij één van onze bestuursleden.

Tot morgenavond en zaterdag.