Uw advertentie in de BVV Presentatiegids, VVSB uit en Documentmanagement pci Nederland

Barendrecht speelt zaterdag 29 april a.s. om 18.00 uur uit tegen VVSB in Noordwijkerhout in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor BEST Trucks. Na de 3-1 overwinning op Jong Vitesse is de BVV ook volgend seizoen Tweede Divisionist.

De start voor de nieuwe BVV Presentatiegids is gemaakt en wij gaan ook dit jaar weer voor een prachtige, club brede editie. Natuurlijk hebben wij uw steun als adverteerder nodig en graag zien wij uw positieve reactie per omgaande tegemoet. De prijzen zijn: euro 225,00 ex BTW voor een kwart pagina, euro 450,00 ex BTW voor een halve pagina en euro 875,00 ex BTW voor een hele pagina staand A4. Geeft u even aan of het om dezelfde advertentie gaat, zo niet dan mailen wij u de juiste maten en de andere “spelregels”.

Pci Nederland nodigt u op dinsdagmorgen 2 mei a.s. uit voor een kennissessie “Documentmanagement” op haar Barendrecht vestiging; om 08.00 uur staat het ontbijt klaar en aanmelden kan via www.pcinederland.nl.

Op de Businessclub site www.bcbvv.nl staan onder het kopje Agenda alle onderstaande reeds geplande activiteiten; om verder te kunnen met de organisatie zien wij uw aanmeldingen graag al tegemoet.

Dinsdagmorgen 2 mei 2017: Ontbijt- en kennissessie “Documentmanagement” bij pci Nederland in Barendrecht, start 08.00 uur;

Woensdagavond 24 mei 2017: Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi 7 tegen 7;

Donderdag 29 juni 2017: ALV in ons Businesshome en daarna bezoek aan de Hertog Jan brouwerij in Arcen Limburg;

Donderdag 24 augustus 2017; Businessclub golftoernooi op Rhoon;

Zaterdag 26 augustus 2017: ARPI Mosselwedstrijd.

Een leuke Koningsdag gewenst en tot zaterdag.