Uw advertentie in de BVV Presentatiegids en AFC thuis!

Barendrecht speelt zaterdag 6 mei a.s. om 18.00 uur thuis tegen AFC in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor BEST Trucks. Het is de laatste thuiswedstrijd van het geslaagde seizoen en wij zien u graag in het Businesshome en langs de lijn voor de nodige beschouwingen en een drankje.

De start voor de nieuwe BVV Presentatiegids is gemaakt en wij gaan ook dit jaar weer voor een prachtige, club brede editie. Natuurlijk hebben wij uw steun als adverteerder nodig en graag zien wij uw positieve reactie per omgaande tegemoet. De prijzen zijn: euro 225,00 ex BTW voor een kwart pagina, euro 450,00 ex BTW voor een halve pagina en euro 875,00 ex BTW voor een hele pagina staand A4. Geeft u even aan of het om dezelfde advertentie gaat, zo niet dan mailen wij u de juiste maten en de andere “spelregels”.

Op de Businessclub site www.bcbvv.nl staan onder het kopje Agenda alle onderstaande reeds geplande activiteiten; om verder te kunnen met de organisatie zien wij uw aanmeldingen graag al tegemoet.

Woensdagavond 24 mei 2017: Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi 7 tegen 7;

Woensdag 28 juni 2017: Haring- en BBQ party bij Gouweloos Techniek;

Donderdag 29 juni 2017: ALV in ons Businesshome en daarna bezoek aan de Hertog Jan brouwerij in Arcen Limburg;

Donderdag 24 augustus 2017; Businessclub golftoernooi op Rhoon;

Zaterdag 26 augustus 2017: ARPI Mosselwedstrijd.

Tot zaterdag.