Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi, uw advertentie in de BVV Presentatiegids en Jong AZ uit!

Barendrecht speelt zaterdag 13 mei a.s. om 18.00 uur uit tegen kampioen Jong AZ in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Meeùs Verzekeringen / Hypotheken / Pensioenen. Het is de laatste wedstrijd in het eerste seizoen van de Tweede Divisie. De wedstrijd vanavond tegen VVGZ in de kwartfinale van de Voetbal Rijnmond Cup is verzet naar volgende week dinsdagavond.

De start voor de nieuwe BVV Presentatiegids is gemaakt en wij gaan ook dit jaar weer voor een prachtige, club brede editie. Natuurlijk hebben wij uw steun als adverteerder nodig en graag zien wij uw positieve reactie per omgaande tegemoet. De prijzen zijn: euro 225,00 ex BTW voor een kwart pagina, euro 450,00 ex BTW voor een halve pagina en euro 875,00 ex BTW voor een hele pagina staand A4. Geeft u even aan of het om dezelfde advertentie gaat, zo niet dan mailen wij u de juiste maten en de andere “spelregels”.

Wij zijn druk met de organisatie van het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi te spelen op woensdagavond 24 mei a.s. Er is nog plaats voor enkele teams; u speelt 7 tegen 7 op een half veld, wij regelen de BBQ en leuke muziek. Inschrijven graag via www.bcbvv.nl / Agenda.

Op de Businessclub site www.bcbvv.nl staan onder het kopje Agenda alle onderstaande reeds geplande activiteiten; om verder te kunnen met de organisatie zien wij uw aanmeldingen graag al tegemoet.

Woensdagavond 24 mei 2017: Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi 7 tegen 7;

Woensdag 28 juni 2017: Haring- en BBQ party bij Gouweloos Techniek;

Donderdag 29 juni 2017: ALV in ons Businesshome en daarna bezoek aan de Hertog Jan brouwerij in Arcen Limburg;

Donderdag 24 augustus 2017; Businessclub golftoernooi op Rhoon;

Zaterdag 26 augustus 2017: ARPI Mosselwedstrijd.

Tot zaterdag.