Rabobank BC Voetbaltoernooi, uw advertentie in de BVV Presentatiegids en VVGZ uit!

Barendrecht speelt vanavond, dinsdag 16 mei, om 20.00 uur uit in de kwartfinale van de Voetbal Rijnmond Cup tegen VVGZ in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Meeùs Verzekeringen / Hypotheken / Pensioenen. Stap vanavond dus met dit mooie weer gerust even op de fiets naar Zwijndrecht.

De start voor de nieuwe BVV Presentatiegids is gemaakt en wij gaan ook dit jaar weer voor een prachtige, club brede editie. Natuurlijk hebben wij uw steun als adverteerder nodig en graag zien wij uw positieve reactie per omgaande tegemoet. De prijzen zijn: euro 225,00 ex BTW voor een kwart pagina, euro 450,00 ex BTW voor een halve pagina en euro 875,00 ex BTW voor een hele pagina staand A4. Geeft u even aan of het om dezelfde advertentie gaat, zo niet dan mailen wij u de juiste maten en de andere “spelregels”.

Wij zijn druk met de laatste loodjes van het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi te spelen op woensdagavond 24 mei a.s. Er is nog plaats voor enkele teams; u speelt 7 tegen 7 op een half veld, wij regelen de BBQ en leuke muziek. Inschrijven graag via www.bcbvv.nl / Agenda. De AJAX fans hoeven niet thuis te blijven, de Europa League finale tegen Manchester United is op twee schermen in de kantine te zien. De Feyenoord fans zijn natuurlijk ook uitgenodigd en mogen onder het genot van een drankje nagenieten van de behaalde landstitel. Gedetailleerde toernooi info volgt dinsdag 23 mei a.s. De eerste wedstrijden starten 18.30 uur; parkeren kan op De Bongerd en ook in de Maasstraat en bij ABNAMRO. Consumptiebonnen kunnen deze avond ook op rekening gekocht worden; alle spelers krijgen BBQ tickets.

Op de Businessclub site www.bcbvv.nl staan onder het kopje Agenda alle onderstaande reeds geplande activiteiten; om verder te kunnen met de organisatie zien wij uw aanmeldingen graag al tegemoet.

Woensdagavond 24 mei 2017: Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi 7 tegen 7;

Woensdag 28 juni 2017: Haring- en BBQ party bij Gouweloos Techniek;

Donderdag 29 juni 2017: ALV in ons Businesshome en daarna bezoek aan de Hertog Jan brouwerij in Arcen Limburg;

Donderdag 24 augustus 2017; Businessclub golftoernooi op Rhoon;

Zaterdag 26 augustus 2017: ARPI Mosselwedstrijd.

Tot vanavond en/of volgende week woensdag.