ONS Boso Sneek thuis en Après Ski & Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi!

Barendrecht speelt zaterdag 19 maart a.s. om 14.30 uur thuis tegen ONS Boso Sneek in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor VS Schoonmaak. U bent van harte welkom in het Businesshome voor een hapje en een drankje en de analyse van trainer Adrie Poldervaart. In de kantine start na de wedstrijd de Après Ski Party dus bereid uw thuisfront voor op een latere thuiskomst.

Op vrijdagavond 8 april a.s. houdt de BVV de 90-jarige Jubileum Voetbalquiz. De vragen zijn “wereldwijd” dus niet specifiek op de BVV gericht. In teams van twee kunt u uw voetbalkennis etaleren en er is eeuwige roem te verdienen. Het motto echter blijft “winnen is zilver, meedoen is goud!” Inschrijven kan via onze site www.bcbvv.nl/agenda en de barcrew zorgt voor een hapje, een drankje en muziek.

Donderdagavond 26 mei 2016 is het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi. Zoals altijd speelt u 7 tegen 7 op een half veld en geldt het bovenvermelde motto nog steeds. De BBQ zal niet ontbreken en in de kantine sluiten we de sportieve avond feestelijk af. U kunt nu reeds inschrijven via de site en graag de sterkte van uw team vermelden (prestatief of recreatief).

Tot zaterdag.