Quick Boys uit, BVV-er met drive & Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi!

Barendrecht speelt vrijdagavond 25 maart a.s. om 19.30 uur vriendschappelijk uit tegen Quick Boys in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Den Otter Verhuizingen & Transport B.V.; het Paasweekend is de BVV vrij van competitieverplichtingen.

Op vrijdagavond 8 april a.s. houdt de BVV de 90-jarige Jubileum Voetbalquiz. De vragen zijn “wereldwijd” dus niet specifiek op de BVV gericht. In teams van twee kunt u uw voetbalkennis etaleren en er is eeuwige roem te verdienen. Het motto echter blijft “winnen is zilver, meedoen is goud!” Inschrijven kan via onze site www.bcbvv.nl/agenda en de barcrew zorgt voor een hapje, een drankje en muziek.

Donderdagavond 26 mei 2016 is het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi. Zoals altijd speelt u 7 tegen 7 op een half veld en geldt het bovenvermelde motto nog steeds. De BBQ zal niet ontbreken en in de kantine sluiten we de sportieve avond feestelijk af. U kunt nu reeds inschrijven via de site en graag de sterkte van uw team vermelden (prestatief of recreatief).

Ten slotte, een trouwe BVV-er en medewerker van één van onze Businessclubleden valt helaas door een reorganisatie buiten de boot. Hij is enthousiast en heeft jarenlange ervaring als commercieel buitendienst man. Wie helpt hem weer aan een baan!?!

Een Vrolijk Pasen gewenst.