Uitnodiging Maatschappelijke Beursvloer BAR

Mede namens ons Businessclublid Rabobank Ridderkerk-Midden IJsselmonde nodigen wij u uit voor de Maatschappelijke Beursvloer Bar.

Op maandag 11 april a.s. gaan Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard voor de tweede keer samen naar de beurs. Op die dag vindt de tweede editie van de Maatschappelijke Beursvloer BAR plaats bij hotel Van der Valk in Ridderkerk. Het idee is eigenlijk heel eenvoudig. Op een Maatschappelijke Beursvloer wordt met gesloten beurzen menskracht, kennis, diensten, faciliteiten of materialen verhandeld. Kortom, alles wat een waarde vertegenwoordigt en kan worden geruild, met gesloten beurzen! Voor ondernemers biedt het evenement wellicht kansen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Niet alleen door het leggen van verbindingen met anderen, maar ook door wellicht onderling iets voor elkaar te kunnen betekenen.

Meer informatie vindt u op de website: http://www.beursvloer-bar.nl. U kunt daar ook zien welke vormen van vraag en aanbod al zijn aangeboden zodat u hierop eventueel kunt inspelen met een tegenvoorstel. Misschien kunt u iets bieden dat door een andere partij gevraagd wordt. Indien u interesse heeft om bij dit leuke evenement aanwezig te zijn, meldt u zich dan via de website aan met uw vraag/aanbod.

Nogmaals een Vrolijk Pasen gewenst.