IJsselmeervogels uit & luisteren naar De Rampondernemer Frank Krake!

Barendrecht speelt zaterdag 2 april a.s. om 15.00 uur uit tegen IJsselmeervolgels in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Handelsonderneming Versluis B.V. U kunt uw bedrijfsnaam terug zien op de (reclame)boorden aan het IJsselmeer. Hun prachtige LED boarding stelt u in de gelegenheid bij deze wedstrijd tailor made te promoten. Wilt u uw relaties en prospects daar verrassen neem dan uiterlijk morgen contact met ons op. De BVV ontvangt een deel van uw besteding. Onze boarding op de BVV is natuurlijk ook nog steeds beschikbaar voor uw bedrijf.

Op vrijdagavond 8 april a.s. houdt de BVV de 90-jarige Jubileum Voetbalquiz. De vragen zijn “wereldwijd” dus niet specifiek op de BVV gericht. In teams van twee kunt u uw voetbalkennis etaleren en er is eeuwige roem te verdienen. Het motto echter blijft “winnen is zilver, meedoen is goud!” Inschrijven kan via onze site www.bcbvv.nl/agenda en de barcrew zorgt voor een hapje, een drankje en muziek.

Businessclublid Hoek & Blok Accountants nodigt u op donderdagmiddag 19 mei a.s. uit voor een inspirerende presentatie van De Rampondernemer Frank Krake. Frank grossierde in zijn ondernemersleven in tegenslagen en wist hier op een positieve manier wending aan te geven. Het event start om 15.30 uur bij ons Businessclublid Van der Valk Ridderkerk.

Donderdagavond 26 mei 2016 is het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi. Zoals altijd speelt u 7 tegen 7 op een half veld en geldt het bovenvermelde motto nog steeds. De BBQ zal niet ontbreken en in de kantine sluiten we de sportieve avond feestelijk af. U kunt nu reeds inschrijven via de site en graag de sterkte van uw team vermelden (prestatief of recreatief).

Tot zaterdag.