Vanavond BZC Zuiderpark uit & zaterdag a.s. de topper tegen Katwijk!

De BVV speelt vanavond in de 1/8 finale van de Voetbal Rijnmond Cup om 20.00 uur uit tegen BZC Zuiderpark in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Diggels. Zaterdag 9 april a.s. speelt Barendrecht om 14.30 uur thuis de topper tegen Katwijk in de shirts van de hoofdsponsor en wedstrijd shirtsponsor De Bondt. U bent van harte welkom in het Businesshome voor een hapje en een drankje en de analyse van trainer Adrie Poldervaart.

Op vrijdagavond 8 april a.s. houdt de BVV de 90-jarige Jubileum Voetbalquiz. De vragen zijn “wereldwijd” dus niet specifiek op de BVV gericht. In teams van twee kunt u uw voetbalkennis etaleren en er is eeuwige roem te verdienen. Het motto echter blijft “winnen is zilver, meedoen is goud!” Inschrijven kan via onze site www.bcbvv.nl/agenda en de barcrew zorgt voor een hapje, een drankje en muziek.

Donderdagavond 26 mei 2016 is het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi. Zoals altijd speelt u 7 tegen 7 op een half veld en geldt het bovenvermelde motto nog steeds. De BBQ zal niet ontbreken en in de kantine sluiten we de sportieve avond feestelijk af. U kunt nu reeds inschrijven via de site en graag de sterkte van uw team vermelden (prestatief of recreatief).

Tot zaterdag.