Rijnsburgse Boys thuis in de shirts van EMQ Logistics en meer…..

Barendrecht speelt zaterdag 27 oktober a.s. om 14.30 uur thuis tegen Rijnsburgse Boys in de shirts van de nieuwe sponsor EMQ Logistics. De overwinning van vorige week smaakt naar meer en u bent rondom de wedstrijd welkom in ons Businesshome voor een hapje en drankje, de talks van de trainer en de kennismaking met EMQ Logistics.

Donderdagavond 8 november a.s. gaan wij in samenwerking met Slijterij De Wijnkelder en Wijn Verlinden champagne proeven in ons nostalgische Businesshome en niet de minste. De top horecazaken in de wereld schenken het en James Bond verleidde er vele malen zijn bloedmooie tegenspeelsters mee; Bollinger Champagne. Het huis is opgericht in 1829 en verkoopt nu 2 miljoen flessen per jaar, ter vergelijk, concurrent Moët & Chandon produceert 25 miljoen flessen per jaar.

We beginnen de avond met het proeven van twee Ayala champagnes en bewaren het lekkerst voor het laatst. U bent welkom vanaf 19.00 uur en de proeverij start 19.30 uur. Passende lekkere hapjes zullen niet ontbreken. Opgeven kan via https://bcbvv.nl/agenda/ en de eigen bijdrage is euro 30,00 ex BTW.

Donderdag 22 november a.s. bent u uitgenodigd voor de opening van het nieuwe pand van Hoek & Blok Accountants en woensdag 28 november a.s. zijn we te gast in De Kuip en coacht Feyenoord Algemeen Directeur Jan de Jong ons op thema’s als Team, Coaching en Sponsoring.

Komende Businessclub events:

Zaterdag 27 oktober 2018: BVV Barendrecht – Rijnsburgse Boys en voorstellen EMQ Logistics.

Donderdagavond 8 november 2018: Bollinger en Ayala Champagne proeverij in het Businesshome.

Donderdag 22 november 2018: te gast bij de opening van het pand van Hoek en Blok Accountants.

Woensdag 28 november 2018: happening in De Kuip i.s.m. ING en Feyenoord directeur Jan de Jong.

Woensdag 12 december 2018: Spek & Bonen Borrel en jaarafsluiting bij Captain’s Cabin.

Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019: bezoek aan Keulen en de wedstrijd Fortuna Düsseldorf-Eintracht Frankfurt.

Woensdag 29 mei 2019: Rabobank Businessclub BVV Voetbaltoernooi.

Aanmelden voor bovenstaande activiteiten kan via https://bcbvv.nl/agenda/.

Tot zaterdag.