Mee naar valencia, FC Lienden thuis & live op Fox Sports

Barendrecht speelt zaterdag 3 november a.s om 15.30 uur thuis tegen FC Lienden in de shirts van BEST Trucks en deze kraker is ook live te zien op Fox Sports. Gezien de stand op de ranglijst van beide ploegen is dit een hele belangrijke wedstrijd en graadmeter, wij rekenen op uw support en na afloop treedt zangeres Belinda op in de kantine.

Het team van trainer Albert van der Dussen gaat op woensdag 2 januari 2019 voor 5 dagen op trainingskamp in Valencia en u bent uitgenodigd om mee te gaan. Op deze wijze draagt u uw steentje bij aan het trainingskamp en bent u in de gelegenheid de spelers en staf beter te leren kennen en met de andere sponsors leuke activiteiten te ondernemen; denk bijvoorbeeld aan golfen en een fietstocht door Valencia. De organisatie staat open voor plannen aldaar en de gehele reis meemaken vergt van u een bijdrage van euro 695,00. Er is ook de mogelijkheid om het evenement 3 dagen mee te beleven en wel van vrijdag 4 januari tot en met 6 januari 2019; de bijdrage hiervoor is euro 570,00. Meer info is bij ondergetekende op te vragen en direct aanmelden kan natuurlijk ook.

Donderdag 8 november a.s. gaan wij Bollinger en Ayala Champagne proeven en donderdag 22 november a.s. bent u uitgenodigd voor de opening van het nieuwe pand van Hoek & Blok Accountants. Woensdag 28 november a.s. zijn we op uitnodiging van ING te gast in De Kuip en coacht Feyenoord Algemeen Directeur Jan de Jong ons op thema’s als Team, Coaching en Sponsoring. Het Businessjaar sluiten wij woensdag 12 december a.s. af in de Captain’s Cabin.

Komende Businessclub events:

Zaterdag 3 november 2018: BVV Barendrecht – FC Lienden en live muziek in de kantine.

Donderdagavond 8 november 2018: Bollinger en Ayala Champagne proeverij in het Businesshome.

Donderdag 22 november 2018: te gast bij de opening van het pand van Hoek en Blok Accountants.

Woensdag 28 november 2018: happening in De Kuip i.s.m. ING en Feyenoord directeur Jan de Jong.

Woensdag 12 december 2018: Spek & Bonen Borrel en jaarafsluiting bij Captain’s Cabin.

Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019: bezoek aan Keulen en de wedstrijd Fortuna Düsseldorf-Eintracht Frankfurt.

Woensdag 29 mei 2019: Rabobank Businessclub BVV Voetbaltoernooi.

Aanmelden voor bovenstaande activiteiten kan via https://bcbvv.nl/agenda/.

Tot zaterdag.