Valencia, VV Wieldrecht uit en mee naar De Kuip als het licht het weer doet…

Morgenavond, dinsdag 6 november, speelt Barendrecht om 20.00 uur uit tegen VV Wieldrecht in de 1e ronde van de Voetbal Rijnmond Cup in de shirts van Tsubakimoto Europe. Van woensdag 2 januari tot en met zondag 6 januari 2019 gaan de mannen op trainingskamp in Valencia. U kunt mee en er is ook een verkorte sponsortrip van vrijdag 4 januari tot en met zondag 6 januari 2019. In overleg met de organisatie bepaalt u zelf het programma en zelfs meetrainen behoort tot de mogelijkheden. Meer info is bij ondergetekende op te vragen.

Woensdag 28 november a.s. organiseren wij in samenwerking met Businessclublid ING een leuke en leerzame meeting met de titel “Scoren met Ondernemerschap”. Algemeen Directeur Jan de Jong van Feyenoord trapt af en thema’s als Team, Coaching en Sponsoring passeren de revue. Natuurlijk is de locatie De Kuip en bent u van harte uitgenodigd ook andere geïnteresseerde ondernemers mee te nemen. Het programma vindt u in de bijlage en onderstaand:

15.30 uur: Warming-up

16.00 uur: 1e helft: Jan de Jong, Algemeen Directeur Feyenoord neemt ons mee in de wereld van het ondernemerschap binnen de voetbalwereld

16.45 uur: Rust

16.55 uur: 2e helft: Workshops / discussietafel met o.a. thema’s: Ondernemen en Leiderschap (werken aan uw bedrijf i.p.v. in uw bedrijf); De twaalfde man (hoe gaat u om met uw publiek en/of klant) en Teamvorming en nieuw talent (personeelsbeleid)
17.15 uur: Blessuretijd en 3e helft: Centrale afsluiting en napraten bij de borrel

U ziet het, een compacte, leerzame en leuke middag waar er in de 3e helft genoeg ruimte is voor B-2-B ook met diverse ondernemers van enkele andere amateurverenigingen uit onze regio.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via https://bcbvv.nl/agenda/.

Dank voor uw interesse en wellicht tot morgenavond.