Vanavond Halsteren uit en zaterdag VVSB uit en live op Fox Sports!

Vanavond, dinsdag 20 maart, speelt de BVV vriendschappelijk om 20.00 uur uit tegen Halsteren in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Diggels. Zaterdag 24 maart a.s. speelt Barendrecht om 15.30 uur de inhaalwedstrijd uit tegen VVSB in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo. U bent van harte welkom in Noordwijkerhout en lukt dit niet dan kunt u de wedstrijd live op Fox Sports bekijken.

Donderdag 29 maart a.s. houdt de BVV weer het Charity Diner en ditmaal in de vernieuwde zaal van Club De Uitspanning. Gezellig borrelen, homemade fingerfood, walking diner, bieden voor het goede doel en live muziek. Club spreekstalmeester Cees van der Meer praat de avond aan elkaar en begeleidt de veiling. Een prominent Feyenoord speler en Harry Vermeegen zullen onze speciale gasten zijn. U kunt bieden op onder andere een rondvlucht boven Rotterdam, een week in een chalet in Oostenrijk, een golfrondje op The Dutch, een top Larocar opknapbeurt van uw auto en diverse eredivisiewedstrijden van Sparta, Excelsior en Feyenoord. De opbrengst is voor de BVV en de kaarten zijn euro 75,00 incluis de BTW, 5 consumpties en diner. Opgeven kan per omgaande.

Woensdagavond 9 mei is het traditionele Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi. Meld u aan en pas voorzichtig de trainingsfrequentie aan. Opgeven kan via https://bcbvv.nl/agenda/.

Komende Businessclub events:

Donderdagavond 29 maart 2018: BVV Charity Diner in Club De Uitspanning.

Woensdagavond 4 april 2018: Derby tegen Smitshoek, Heerjansdam en Rijsoord op Heerjansdam.

Vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018: Bezoek aan Dusseldorf en de wedstrijd Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt.

Zaterdagavond 14 april 2018: Feestavond met diverse leuke artiesten op de BVV.

Woensdagavond 9 mei 2018: Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi met BBQ.

Vrijdagmiddag 22 juni 2018: Algemene Ledenvergadering en 2e Business(club) Cycle Tour.

Donderdag 23 augustus 2018: Businessclub Golftoernooi op Rhoon.

Donderdagavond 30 augustus 2018: Presentatie gids en nieuwe selectie op het hoofdveld.

Tot vanavond en/of zaterdag.