Volgende week woensdag 4 april derby avond op Heerjansdam en asv De Dijk uit

Zaterdag 31 maart a.s. speelt Barendrecht om 16.00 uur uit tegen het Amsterdamse asv De Dijk in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor BEST Trucks. Ons Businessclub team speelt woensdag 4 april a.s. op de derby avond tegen de Businessclubs van Heerjansdam, Rijsoord en Smitshoek. De eerste wedstrijden op Heerjansdam starten 17.30 uur en vanaf 20.30 uur is er buffet en een “derde helft” voor de spelers en de supporterende andere Businessclubleden.

Morgen, donderdag 29 maart a.s., houdt de BVV weer het Charity Diner en ditmaal in de vernieuwde zaal van Club De Uitspanning. Gezellig borrelen, homemade fingerfood, walking diner, bieden voor het goede doel en live muziek. Club spreekstalmeester Cees van der Meer praat de avond aan elkaar en begeleidt de veiling. Een prominent Feyenoord speler en Harry Vermeegen zullen onze speciale gasten zijn. U kunt bieden op onder andere een rondvlucht boven Rotterdam, een week in een chalet in Oostenrijk, een golfrondje op The Dutch, een top Larocar opknapbeurt van uw auto en diverse eredivisiewedstrijden van Sparta, Excelsior en Feyenoord. De opbrengst is voor de BVV en de kaarten zijn euro 75,00 incluis de BTW, 5 consumpties en diner. Opgeven kan nog per omgaande.

Woensdagavond 9 mei is het traditionele Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi. Meld u aan en pas voorzichtig de trainingsfrequentie aan. Opgeven kan via https://bcbvv.nl/agenda/.

Komende Businessclub events:

Donderdagavond 29 maart 2018: BVV Charity Diner in Club De Uitspanning.

Woensdagavond 4 april 2018: Derby tegen Smitshoek, Heerjansdam en Rijsoord op Heerjansdam.

Vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018: Bezoek aan Dusseldorf en de wedstrijd Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt.

Zaterdagavond 14 april 2018: Feestavond met The Booming Pianos op de BVV.

Woensdagavond 9 mei 2018: Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi met BBQ.

Vrijdagmiddag 22 juni 2018: Algemene Ledenvergadering en 2e Business(club) Cycle Tour.

Donderdag 23 augustus 2018: Businessclub Golftoernooi op Rhoon.

Donderdagavond 30 augustus 2018: Presentatie gids en nieuwe selectie op het hoofdveld.

Tot morgenavond en/of zaterdag.