Vanavond V.V. Dongen thuis, zaterdag VC Vlissingen uit & de ARPI Mosselwedstrijd!

Barendrecht oefent vanavond, dinsdag 19 juli, om 20.00 uur thuis tegen V.V. Dongen in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor VS Schoonmaak. V.V. Dongen speelde begin deze maand al tegen PSV en wist het de Eindhovenaren erg moeilijk te maken; het werd uiteindelijk 1-3 voor PSV. Zaterdag 23 juli a.s. gaat ons vlaggenschip op bezoek bij VC Vlissingen en trapt om 15.00 uur af in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Den Otter Verhuizingen & Transport.

Zaterdagavond 27 augustus a.s. reizen wij weer af naar Oosterland voor de befaamde ARPI Mosselwedstrijd. De touringcar van De Jong Tours vertrekt einde middag vanaf sportpark De Bongerd en na de wedstrijd wagen wij ons aan het “zwarte goud” en storten ons in het feestgedruis. Marco van der Leer heeft de lijst van spelers en supporters in beheer en u kunt nog aanmelden via onze site www.bcbvv.nl.

Op donderdag 18 augustus 2016 spelen wij het Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” te Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur, de spelsoort is Texas Scramble en voor de beginners is er als vanouds een leuke clinic waar om 15.00 uur het hele kleine balletje gaat rollen. Deze traditioneel gezellige en sportieve dag sluiten wij gepast af met een borrel en een warm- en koud buffet; Businessclublid en DJ Andy maakt de avond swingend.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 72,50 ex BTW voor elk 1e Businessclublid en euro 92,50 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 52,50 ex BTW voor het 1e Businessclublid en euro 67,50 ex BTW voor de overige deelnemers. U kunt inschrijven via onze vernieuwde site www.bcbvv.nl (via tab Agenda) en graag de volledige namen vermelden, de handicaps en uw aanwezigheid bij het buffet.

Tot vanavond.