Vanavond Smitshoek uit, uw Businesscards & enkele andere hot items!

Barendrecht gaat vanavond, dinsdag 26 juli, op bezoek bij de buren en trapt om 19.45 uur af in en tegen Smitshoek in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsor Diggels. Het is voor de BVV al weer de vierde oefenpot en voor onze dorpsgenoot de eerste wedstrijd.

Zaterdagmiddag 13 augustus a.s. start Barendrecht de competitie in de Tweede Divisie met een thuiswedstrijd tegen Spakenburg. Uw fraaie door Nsecure ontworpen en gesponsorde Businesscards zijn voor de wedstrijd bij Mireille Janssen af te halen bij de ingang van het Businesshome. Ik wil de mensen van Nsecure en Mireille enorm bedanken voor hun zomerse inspanningen en feliciteren met het resultaat!

Op donderdag 18 augustus 2016 spelen wij het Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” te Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur, de spelsoort is Texas Scramble en voor de beginners is er als vanouds een leuke clinic waar om 15.00 uur het hele kleine balletje gaat rollen. Deze traditioneel gezellige en sportieve dag sluiten wij gepast af met een borrel en een warm- en koud buffet; Businessclublid en DJ Andy maakt de avond swingend.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 72,50 ex BTW voor elk 1e Businessclublid en euro 92,50 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 52,50 ex BTW voor het 1e Businessclublid en euro 67,50 ex BTW voor de overige deelnemers. U kunt inschrijven via onze vernieuwde site www.bcbvv.nl (via tab Agenda) en graag de volledige namen vermelden, de handicaps en uw aanwezigheid bij het buffet.

Zaterdag 27 augustus a.s. speelt de BVV thuis tegen Katwijk en het BVV Presentatiegids team en De Bondt grafimedia comminicatie bv doen hun uiterste best om deze middag de nieuwe gids aan u te presenteren. Ook hier is een grote pluim op zijn plaats voor de BVV vrijwilligers onder leiding van Jeroen Nagtegaal, de collegae van De Bondt en natuurlijk voor u als adverteerder.

Na deze wedstrijd reizen wij weer af naar Oosterland voor de befaamde ARPI Mosselwedstrijd. De touringcar van De Jong Tours vertrekt rond 17.00 uur vanaf sportpark De Bongerd en na de wedstrijd wagen wij ons aan het “zwarte goud” en storten ons in het feestgedruis. Marco van der Leer heeft de lijst van spelers en supporters in beheer en u kunt nog aanmelden via onze site www.bcbvv.nl.

Tot vanavond.