Zilveren Crab toernooi, Spakenburg thuis & uw Business cards!

Barendrecht zou morgen tegen SDV Barneveld spelen maar deze wedstrijd gaat helaas niet door. In voorbereiding op het Zilveren Crab toernooi bij Oranje Wit gaan de mannen nu morgen trainen. Op dit toernooi is dinsdag 2 augustus eerst Heinenoord de tegenstander en zaterdag 6 augustus a.s. Capelle. De wedstrijden spelen wij in de shirts van hoofdsponsor Van Donge & De Roo en wedstrijd shirtsponsors Meeus en Diggels. Dinsdag 9 augustus a.s. speelt de BVV haar laatste oefenwedstrijd om 20.00 uur thuis tegen Zwaluwen Vlaardingen in de shirts van de hoofdsponsor en wedstrijd shirtsponsor Den Otter Verhuizingen & Transport.

Zaterdagmiddag 13 augustus a.s. start Barendrecht de competitie in de Tweede Divisie met een thuiswedstrijd tegen Spakenburg. Uw fraaie door Nsecure ontworpen en gesponsorde Businesscards zijn voor de wedstrijd bij Mireille Janssen af te halen bij de ingang van het Businesshome. Ik wil de mensen van Nsecure en Mireille enorm bedanken voor hun zomerse inspanningen en feliciteren met het resultaat! Nsecure prijkt deze middag als kersverse shirtsponsor ook op de tenue’s met hoofdsponsor Van Donge & De Roo.

Op donderdag 18 augustus 2016 spelen wij het Businessclub BVV Golftoernooi op golfbaan “Oude Maas” te Rhoon. De wedstrijd start 13.00 uur, de spelsoort is Texas Scramble en voor de beginners is er als vanouds een leuke clinic waar om 15.00 uur het hele kleine balletje gaat rollen. Deze traditioneel gezellige en sportieve dag sluiten wij gepast af met een borrel en een warm- en koud buffet; Businessclublid en DJ Andy maakt de avond swingend.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt euro 72,50 ex BTW voor elk 1e Businessclublid en euro 92,50 ex BTW voor de overige gasten. De bedragen voor de clinic zijn euro 52,50 ex BTW voor het 1e Businessclublid en euro 67,50 ex BTW voor de overige deelnemers. U kunt inschrijven via onze vernieuwde site www.bcbvv.nl (via tab Agenda) en graag de volledige namen vermelden, de handicaps en uw aanwezigheid bij het buffet.

Zaterdag 27 augustus a.s. speelt de BVV thuis tegen Katwijk en het BVV Presentatiegids team en De Bondt grafimedia comminicatie bv doen hun uiterste best om deze middag de nieuwe gids aan u te presenteren. Ook hier is een grote pluim op zijn plaats voor de BVV vrijwilligers onder leiding van Jeroen Nagtegaal, de collegae van De Bondt en natuurlijk voor u als adverteerder.

Na deze wedstrijd reizen wij weer af naar Oosterland voor de befaamde ARPI Mosselwedstrijd. De touringcar van De Jong Tours vertrekt rond 17.00 uur vanaf sportpark De Bongerd en na de wedstrijd wagen wij ons aan het “zwarte goud” en storten ons in het feestgedruis. Marco van der Leer heeft de lijst van spelers en supporters in beheer en u kunt nog aanmelden via onze site www.bcbvv.nl.

Tot ziens.