Vanmiddag Spek & Bonen Borrel, VVSB uit en Rad van Avontuur

Beste BVV Ondernemers,

Vanmiddag, woensdag 12 december, sluiten wij het Businessclub jaar af met de Spek & Bonen Borrel in de Captain’s Cabin aan de Calandstraat in Rotterdam. U bent welkom vanaf 16.00 uur in een warme Kerst sfeer en het Captain’s Dinner zal rond 18.30 uur geopend worden. Graag blikken wij met u terug op het jaar 2018 en later op de avond kunnen we live kijken naar AJAX-Bayern München.

Zaterdagmiddag 15 december a.s. is er Rad van Avontuur in de kantine en Businessclublid Andy treedt op. Zorg dat u er bij bent bij deze gezellige aanloop naar Kerst.

BVV Barendrecht speelt deze middag haar laatste competitiewedstrijd in 2018 uit tegen VVSB om 15.30 uur in de shirts van wedstrijdsponsor Den Otter Verhuizingen & Transport. Jermaine Sandvliet en Warry van Wattum zitten als interim coaches op de bank nadat het bestuur van de BVV eerder deze week afscheid heeft genomen van trainer Albert van der Dussen. Een uitgebreide toelichting leest u op https://www.bvvbarendrecht.nl/; wij wensen Albert bij deze succes met zijn verdere voebalcarriére en danken hem voor de plezierige wedstrijdanalyses in het Businesshome. De wedstrijd zelf is live te zien op Fox Sports.

Komende Businessclub events:

Woensdag 12 december 2018: Spek & Bonen Borrel en jaarafsluiting bij Captain’s Cabin.

Zaterdag 15 december 2018: Rad van Avontuur en live muziek in de kantine en VVSB-BVV Barendrecht live op Fox Sports.

Woensdag 9 januari 2019: Nieuwjaarsreceptie BVV Barendrecht.

Maandag 21 januari 2019: Nieuwjaarstoast Businessclub bij Bonheur by Lust.

Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019: bezoek aan Keulen en de wedstrijd Fortuna Düsseldorf-Eintracht Frankfurt.

Woensdag 29 mei 2019: Rabobank Businessclub BVV Voetbaltoernooi.

Aanmelden voor deze activiteiten kan ook via https://bcbvv.nl/agenda/.

Tot vanmiddag en/of zaterdag.